JSME VÍCEMISTŘI ČESKÉ REPUBLIKY V KATEGORII STARŠÍCH ŽAČEK PRO ROK 2014/2015

06.05.2015 09:00

Více jak před 25 lety pod vedením trenéra A. Střelce získalo Veselí nad Moravou první historický titul tehdy ještě Československé republiky v kategorii starších žaček,které později vytvořily zlatý tým "Veselských  Panenek". Dnešním dnem se historie vrací největším úspěchem Veselské mládežnické házené v podobě stříbrných medailí .

Náročná cesta k vícemistryním republiky vedla přes nesmírnou obětavost všech hráček a ostatních členů našeho oddílu. Jsme pyšní a hrdí na naše děti ( hráčky ) co dokázaly a znovu zařadily Veselskou mládežnickou házenou mezi nejlepší v ČR. Jmenovat hráčky , trenéry a funkcionáře , kteří se o tento úspěch zasloužili je na místě .

R.Kutrová , K.Tomášková , K.Húsková , N.Nekardová , A. Janoušková , N. Vetříšková , V. Balážová , T. Žáková , A. Klimešová , J. Červenková , K. Klimešová ,B. Grabcová , D. Tinková , T. Rachfalská  - trenéři M. Slovák , M.Huřtáková , Z. Zimák , J. Klimešová , S. Grabcová , J. Janeček .

Další poděkování patří především rodičům . Bez jejich  podpory by se tento úspěch určitě nepodařil.

Neposlední poděkování patří městu Veselí nad Moravou , které tuto nejvyšší soutěž starších žaček podpořilo grantem ve výši 3000,- Kč.

Zatím dostaly hráčky za odměnu nová trička - "Veselské Cibulenky" vyloupnou se na " Panenky " + exkluzivní dort od rodičů . 

Nádherná trička nám navrhla naše bývalá hráčka Petra Kolářová a zároven i zařídila jejich potisk v rodinné firmě Agg.Grafik .

Petro děkujeme jsou fakt super !!!

Dne 13.6. 2015 v Mostě na kvalifikaci reprezentace žen budou našim "Veselským Cibulenkám" slavnostně předány medaile . ČSH na tento slavnostní den vyčlenil finanční částku , která pokryje  dopravu hráček a trenérů . Každá hráčka obdrží volnou vstupenku pro jednoho rodiče na tento slavnostní okamžik.