Žákovská liga 2015 boj o titul MISTRA ČR - výsledky 2.kola

04.01.2015 01:17

 

Výsledky z druhého kola žákovské ligy 8.2.2015 - zatím druhé místo v ČR

3. kolo chystáme u nás ve Veselí nad Moravou

1.   HK Ivančice

2.   HK Veselí nad Moravou

3. TJ Sokol Vršovice

4. SK  Žeravice

5. DHK Zora Olomouc

Hodnocení trenéra : První zápas proti Žeravicím  jsme vyhráli 27:18 i když první poločas hráčky vypadaly ospale a dělaly spoustu chyb . Ve druhém poločase se holky výrazně zlepšily a utkání dovedly k vítězství. Druhý zápas byly holky jak vyměněné a zahrály výborně proti silnému domácímu týmu Sokolu Vršovice , který přehrály ve všech činnostech. Taktické pokyny trenéra plnily na jedničku a díky tomu soupeře přehrály vysoko 27:12 . 

(  trenér soupeře i ostatní trenéři z dalších týmů tento výkon ihned po utkání hodnotili velmi vysoko , že se bylo na co dívat )

Třetí utkání s Olomoucí pro nás opět vítězně 19:12 . Mohl jsem vystřídat všechny hráčky a všechny opět hrály s malým počtem technických chyb , jen se nám přestalo dařit střelecky a během utkání holky nastřelily 14 tyček.

V posledním utkání nás čekal podle mě největší favorit soutěze tým HK Ivančice. Byl to pro nás už čtvrtý zápas a na výkonu to bylo znát. Přesto jste holky bojovaly , ale soupeř trestal naše chyby rychlými protiútoky , takže nás porazil  17:27. Protě byly lepší. 

Přesto všechny hráčky chválím za předvedené výkony - "Holky výborně , jen tak dál . Svými výkony mě děláte velkou radost - především kolektivním pojetím hry . Jen tak můžeme společně dosáhnout úspěchu . Začínáte fungovat jako tým nejen na hřišti , ale i mimo hřiště a to je super. Už se těším na další kolo.

Velká pochvala !!! 

 

 

Výsledky z prvního kola žákovské ligy 18.1.2015

 

1.   HK Veselí nad Moravou 

2.   DHC Plzeň 

3.  TJ Házená Jindřichův Hradec

4. TJ Jiskra Otrokovice

5. DHK Pardubice  

Gratulujeme našim hráčkám 1.kolo zvládly bez ztráty bodu !!!

Trenér všechny chválí za pěkný kolektivní výkon !!!

 

 

 

 

 

Letošní sezonu se to starším žačkám podařilo a probojovaly se do nejvyšší žákovské soutěže , kde se bojuje o titul Mistra ČR . 

Několik momentek z bojů o postup v Žirovnici , kde naše hráčky předvedly velmi pěkný výkon a zaslouženě odjely s prvním místem. První kolo pořádáme ve Veselí nad Moravou 18.1.2015 , kde přivítáme týmy - DHC Plzen , DHK Pardubice , TJ Jindřichův Hradec a TJ Jiskru Otrokovice. Srdečně Vás zveme !!!