Naše starší dorostenky vybojovaly bronz

03.06.2015 10:35

Veselí nad Moravou- Hodonínský deník  – Tahle parta už se na palubovce v jednom týmu zřejmě nikdy nesejde. Starší dorostenky Veselí nad Moravou zakončily nadmíru povedené tříleté období ziskem bronzové medaile. I když svěřenkyně trenérů Miroslava Slováka a Zdeňka Zimáka v závěrečném utkání prohrály s Plzní 29:32, za předvedené výkony a dosažené výsledky nejen v letošním ligovém ročníku zaslouží potlesk a poděkování. 

Vedení klubu HK Veselí nad Moravou   - starší dorostenky na další herní sezonu 2015/201 nebudou zařazeny do soutěže , pro malý počet  hráček , které mají zájem pokračovat . Hráčky , které mají zájem dál pokračovat se mohou obrátit na nás trenéry a určitě nějaké vhodné  řešení pro Vás najdeme .

 

 Holky byly jste super parta. Všem přejeme  do dalších házenkářských i ne-házenkářských let jenom to nej , nej , nejlepší a doufáme , že budete vždy vzpomínat jen s úsměvem. Taky doufáme, že se všechny sejdete na ukončené, maturity už budou jasné, přijímačky na vysokou taky jasné, tak se ještě hezky rozloučit s uplynulou  herní sezonou i s námi , kteří se o Vás několik let starali , vždyť to stálo za to. Pak už Vás bude čekat jen svět dospěláků a rozhodování co opravdu dál. Které z Vás s házenou nechcete skončit zavolejte , napište a pomůžeme Vám najít řešení , kde pokračovat , aby Vás to dál bavilo a naplňovalo.