Přípravný turnaj dorostenek proběhl ve velice příjemné atmosféře , kterou si vytvořily samotné hráčky , trenéři a v neposlední řadě i rozhodčí .

28.01.2014 22:19

 

 V Morkovicích se v podstatě sešly špičkové týmy dorostu nejen České , ale i Slovenské republiky. Hráčky předvedly během tří dnů pěkná a někdy i dost napínavá utkání , kdy se rozhodovalo v posledních vteřinách o celkovém výsledku . Trenéři spíše hráčkám radili . Nenašel se nikdo , kdo by je nějak hlasitě kritizoval za nepovedenou akci s míčem nebo pochybení v obraně . Velice silným článkem turnaje byli rozhodčí , kteří pískali s přehledem . Pořadatelé jim děkují za jejich profesionální výkon i když to byl jen přípravný turnaj před jarním kolem soutěže. ( Utkání rozhodovali - Brzósková Kateřina , Karolína Pavelková , Tokoš Rostislav , Pavlíček Luboš , Douda Daniel , Jan Špaček a Jiří Melka ) .

Pořádající klub HK Veselí nad Moravou v kategorii starších dorostenek obsadil první místo . V kategorii mladšího dorostu si zlato odvezly hráčky z HK Štart Trenčín . I když HK Veselí nad Moravou letos nemá v soutěži kategorii mladších dorostenek přesto se výbor rozhodl pro velký zájem ostatních této kategorii turnaj uspořádat . Je to příprava na další herní sezonu , kdy klub předpokládá , že do soutěže přihlásí i mladší dorostenky . To se bude rozhodovat až v květnu hlavně podle finančí situace klubu a pokud bude dostatečný počet hráček . Celkové výsledky naleznete v odkazu družstva - starší dorostenky .