Zahájení herní sezony - 1. vítězství

25.09.2015 08:28

 

Po náročném soustředění a kvalitní letní přípravě začala 1 liga ml.dorostu. Odcestovali jsme do Ostravy Zábřehu a zvítězili 30:20. Do zápasu zasáhla všechna děvčata a nikdo svým výkonem nezklamal. Družstvo podalo velmi dobrý kolektivní výkon,excelentní byl zejména výkon v obraně, které jsme věnovali několik tréninkových jednotek a výsledek byl vidět obrana opravdu fungovala.

V útočné části jsme udělali pár chyb ,které v trénincích odstraníme postupně. A jak jsem už dopředu oznámil vytvořili jsme dvě vyrovnané šestky a ty se pravidelně střídali .Tým se ještě sehrává a chvíli potrvá než to bude úplně bez chyb ,ale i přesto jsme si vytvořili spoustu šanci, které jsme ne vždy proměnili, ale důležité je se do těch šanci dostáváme. 

Do týmu bez problémů zapadly nově příchozí hráčky a určitě zvýší kvalitu už tak kvalitního týmu. Tým má obrovskou vnitřní sílu a v budoucnu věřím v úspěch a vše podporuje svými  kvalitními individuálními výkony vždy spolehlivá brankařka TEREZ .

Do sezóny jsme vstoupili dobře a doufám, že v dobrých výkonech budeme pokračovat.  Stále je co zlepšovat ,ale musím říct , že holky výborně pracují v trénincích a proto můžeme vytvořit super tým. Schválně nikoho nejmenu ,protože pochvalu zaslouží celý tým.

 !!!Holky jen tak dál zatím spokojený trenér Slovák Mira !!!

Do týmu bez problémů zapadly nově příchozí hračky a zvýší ještě kvalitu už tak kvalitního týmu. Tým má obrovskou vnitřní sílu a v budoucnu věřím v úspěch. A toto vše podpořeno kvalitními individuálními výkony včetně vždy spolehlivé brankařky .

Do sezóny jsme vstoupili dobře a doufám, že v dobrých výkonech budem pokračovat je stále co zlepšovat ale musím říct že holky výborné pracují v trénincích a proto můžeme vytvořit super tým. Schválně nikoho nejmenu protože pochvalu zaslouží celý tým !!!Holky jen tak dál zatím spokojený trener